·         Камата: Избрах да работя с Kaufland заради силния социален

...
·         Камата: Избрах да работя с Kaufland заради силния социален
Коментари Харесай

Христо Стоичков става рекламно лице на Kaufland

·         Камата: „ Избрах да работя с Kaufland поради мощния обществен ангажимент на веригата “

·         От понеделник започва акция, в която присъединяване взима и внучката на Стоичков

 

Легендарният футболист Христо Стоичков и неговата внучка Миа са лица на новата ученическа акция на най-големия ритейлър у нас – Kaufland България. Партньорството сред Камата и веригата започва с акция, отдадена на разнообразието от артикули за първия образователен ден в магазинната мрежа, като следва колаборацията да се развие и в други основни акции на комерсиалната верига.

„ С наслада разгласявам началото на партньорството ми с най-голямата комерсиална верига в България. Освен впечатляващото многообразие и качеството на продуктите, което Kaufland предлага, за мен е значимо и нещо друго. Партньорство с компания, която е мощно ангажирана с доста потребни за обществото ни стратегии и планове. Да, мога самоуверено да го кажа -  Kaufland e всичко това! “, показа иконата на българския футбол Стоичков. Предстоящият 15-и септември ще бъде първи образователен ден за неговата внучка Миа, по тази причина двамата на драго сърце се впуснаха в общата самодейност и дружно подбраха всичко належащо за идната образователна година.

Грижовният дядо подари на внучката си нова ученическа раница, която може да бъде открита от понеделник в магазинната мрежа на Kaufland на промоционалната цена от близо 35 лева След това дружно я изпълниха с всички останали принадлежности, нужни за идната образователна година. Хиляди преференциални оферти ще чакат клиентите на веригата от 28 август, когато в магазинната мрежа в цялата страна ще може да бъде открито голямо многообразие на налични цени за първия образователен ден. От идващия понеделник за първи път ще забележим на екран и тандема „ дядо-внучка “, което ще бъде и първата рекламна изява на дребната Миа. 

Сред Back to school продуктите са водни боички, цветни моливи и флумастери с понижения над 30%. На атрактивни цени ще могат да бъдат открити и слушалки с микрофон в четири цвята, безжична мишка, несесер с училищен принадлежности с 25 елементи. Притежателите на Kaufland Card ще имат опцията да закупят детски фотоапарат за фотоси и видео с 4х цифрово нарастване.

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР